Московчанин се застреля след като получи повиквателна заповед, написа базираното 

...
Московчанин се застреля след като получи повиквателна заповед, написа базираното 
Коментари Харесай

Московчанин получи повиквателна за казармата и се самоуби

" Московчанин се простреля откакто получи повиквателна заповед ", написа базираното  Нидерландия издание " Москоу таймс ".
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 12083
" Двадесет и три годишният Марк постави завършек на живота си в стрелбище в центъра на съветската столица. Малко преди да се простреля той е декларирал, че не желае да върви в казармата ", уточни още медията.

Военната работа е наложителна и нейният период е една година, сподели информация на екипа на

" Приятели на младежа са уведомили работещи в клуба за желанията на Марк, само че оттова са декларирали: " Това е някаква смешка ", добави " Москоу таймс ".

" Марк е трябвало да се яви във военното окръжие по местопребиваване през днешния ден ", написа още основаната в западноевропейската страна медия.

" Руският президент и висш главнокомандващ на въоръжените сили на страната Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През подписа декрет за набирането на към 130 000 мъже сред 18 и 27 години в армията, военновъздушните сили и флота. Кампанията стартира на 1 октомври и ще завърши на 31 декември ", добави медията.

" От 1 януари  2024 година в редовете на въоръжените сили на Русия ще бъдат набирани мъже на възраст от 18 до 30 години. Промяната се наложи поради огромните загуби в жива мощ в боевете в Украйна ", добави изданието. 


Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР